Sunday, December 09, 2007

FR 112 Dublin - London LGW

Latte su sojos pienu uz 4, internetas be lietuvisku simboliu uz 6/val. Skrydis su mokesciais i abu galus uz 30, taksi iki oro uosto - uz 28. Tokiu metu - apie 6 val. ryto - as paprastai esu kazkur liuliunu karalysteje, o siryt issiruosiau i Londona porai dienu. Sklandau Coco "Mademoiselle" debesyje. Skanu.

Parduotuveje - biziakas, o man pora dienu dzin. Sefas gali atidirbineti uz visus raugejimus i veida (slykstus iprotis, visuomet be atsiprasymo), ilgus pasisedejimus tulike niekaip nepasiekiant sluotikes nusveisti ka palikai (dar slykstesnis iprotis) ir besikartojanti uzmarsuma. Itariu, kad jis pucia ar dar bala zino ka daro, bet nesuskaiciuojamos ir visuomet po visa parduotuve kaip domino isdeliojamos "Red Bull" skardines tikrai ne i nauda jo virskinimui. Kaip bebutu, iki treciadienio manes nebus, taigi abu galime pailseti nuo vienas kito.

Londone esu buvus, regis, keturiskart - pora is ju tebuvo blaskymaisi apie Viktorijos stoti ieskant autobuso i Dublina ir trumpam nupedinant paziureti, ar Big Benas dar tebestovi vietoje. Ziuresime, kaip bus sikart. Londonas visuomet atrodydavo (ypac po Dublino) didelis, o gyvenimo UK sistema kiek painesne nei Airijoje. Sitoje juros puseje is dalies - kaip pas babyte kaime - viskas sava, maza. Ziuresime, kaip anoje.

5 comments:

Andrius Užkalnis. said...
This comment has been removed by the author.
Lina said...

:) nes nelabai nevirskinu paprasto, Andriau :) va va, pats pamasty, kaip ten su sepetukais :) ne sventieji puodus lipdo. kita vertus, gal cia culture clashes iseina? :)

Andrius Užkalnis. said...
This comment has been removed by the author.
kiki said...

ir vėl, labai gražios nuotraukos, o apie Londoną nieko negaliu pridurti, tik kad kita Lina irgi nuvyko gyventi į Londoną ir vis sako, kad nepatinka, kad Prancūzijoje buvo geriau...

Lina said...

Kiki. labai Lina suprantu :) Strasburas gyvenimo prasme man kaip filme, nors uostinejau ten tik kelias dienas. Aciu uz naujienas ;)