Tuesday, October 16, 2007

Žydruosiuose ekranuose - papai. Gal lietuvaitė?

Anksčiau stebėdavausi, siusdavau, piktindavausi, o dabar jau įpratau.

Atsivertusi vakarykštį "The Irish Sun" numerį darbe per visą puslapį aptikau rašinį apie airių aktorių Jonathaną Rhysą Meyersą, kurį turėtumėte pažinoti iš filmo "Matchpoint" arba BBC kostiumų dramos "The Tudors", ir štai šią nuotrauką.


Jonathanas Rhysas Meyersas ir Ruta Gedmintas

Tiesą sakant, kadangi gyvenu be televizoriaus, apie šią dramą pati neką težinojau. O štai atsivertusi minėtą tabloidą sužinojau, kad dramoje taipogi filmavosi ir aktorė, vardu Ruta Gedmintas. Žinoma, gali būti ir visiškas sutapimas, kadangi vakar gerą valandą praleidusi tokiuose interneto pakampiuose, kur paprastai nesilankau, tarkim, nuogų įžymybių, taip ir neatradau nė menkiausios užuominos, kad Ruta Gedmintas būtų lietuvė. Tesužinojau, jog ji moka ispaniškai, o angliškai kalba Buckinghamshire akcentu.

Nežinau, kokiais akcentais ir ką ji užliūliavo, bet ekrane mergina darbuojasi aktyviai, siūbuoja visais privalumais ir žydrom akim švyturiuoja. Patys pažiūrėkite. Nekreipkite dėmesio į muziką, cherchez la blonde. Kaip sakoma, per kančias - į žvaigždes. Kelią į karjeros olimpą skinamės papais. Vėl.

8 comments:

Anonymous said...

Come on, kelią skinamės papais? Jos gi rolė tokia tame filme... Jauna pana gi nevaidins senės susiraukšlėjusios. O jei yra erotinė scena, tai ir reikia ją vadinti. Darbas toks.

Lina said...

Bijau, kad jaunos brites tokiam darbui nepasirase... :)

Anonymous said...

Juokauji! Pasivartalioti su karštuoju Jonathan Rhys Myers?... Nepasirašytų?! Mmm, po "Bend it like Beckham" filmo sėkmės, kur jis irgi vaidino, manau, ne tik pasivartyti prieš kameras sutiktų...

Lina said...

sakai?..ai, man tai tiesiog pikta, kad kitais dalykais negalime pasigirti, o tik papingomis grazuolems :)

Anonymous said...

manai, kitkuo negalime pasigirti? atmerk akis ir nusiimk tamsius akinius. nuvertini ne tik kitus....bet ir pati save.

Anonymous said...

Taip, papai papais, bet uztat koks serialo pasisekimas, 15% ziurovu, - turbut tikrai ne del istorines serialo vertes!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/article354981.ece

Saulius said...

Chebra, juk tikrai, aktorių darbas toks. Sutinku su labas.blogu (koks tai hi-tech nickas) kad jaunos brites buvo nukonkuruotos šiuo atveju.
Tačiau Lina, argi tu manai kad dauguma garsių aktorių šventi šioje srityje?
O be to, jeigu gražus kūnas, juk visai nieko... :)

Anonymous said...

baikit, chebra :) negi norit, kad lietuviai tik davatkas vaidintų? kažkodėl jei Samuolytė ar kokia kita aktorė apsinuogina lietuviškam filme, tai - dėl meno, o čia - atseit dėl šlovės :) visiškai sutinku su tais, kurie sako, kad aktorystė - toks darbas. manai, Velnio nuotaką kadaise jaunimas žiūrėjo ne dėl Mainelytės papų? :)