Thursday, May 01, 2008

Per DELFI - į žvaigždes

Ir ką gi emigrantai darytų be interneto? Sėdėtume lyg Platono oloje ir kontempliuotume apie Lietuvoje sklandancias naujienas ir gandus apie save. Lauktume iš Lietuvos parsiunčiamų laikraščių ar iškarpų. O dabar va, atsidarai DELFI - paskaitai, prikomentuoji ir ramu. :)

Pasmalsaudama kartais atsidarau savo blogų lankomumą. Porą dienų nutariau pailsėti nuo interneto. Tuomet atsidariau savo blogą, pažiūrėjau lankomumą ir pamaniau, kad vakarykštis vynas dar neišgaravo. Klykavau iš džiaugsmo, kai jis perkopdavo šimtą, o kai neseniai pasiekė beveik du šimtus, niekaip nesupratau, kodėl. Bet išvydusi, jog per dieną užsuko beveik pustūkstantis unikalių vartotojų, sumąsčiau, jog greičiausiai delfiai nagus prikišo. Taip ir buvo - perspausdintas lietuviams.com duotas interviu. Gal tik pavadinimas kiek miglotas, bet paskaitykite, jei įdomu, ką pripezėjau. Įdomu, ar ta staigi skaitytojų banga grįš.

3 comments:

Anonymous said...

panašu, kad būsiu vienas iš Delfi reklamos aukų. Beje, kas per daiktas yra emigrantas ir su kuo jis valgomas? Pats trypiu linksmai akmenuotas Danijos saleles gal 16m.

John said...

Keep up the good work,veteran blogger.
Pity I cant read it..

Batucada said...

Aha, aš taip pat per Delfi pakliuvau, bet tatai buvo puikus dalykas, nes iš tiesų - smagus blog'as.
Dėl tų emigracijų, tai vienas pažįstamas (ŠU profesorius) pasakė taip: Kartais man tikrai atrodo, kad netgi yra slapta bandoma atsikratyt visais protingais žmonėmis, kad išvažiuotų. Juk po to lengviau sukti tą patį per tą pati valdžioje ir visur kitur.
Ir apskritai - Vilnius jau tapo tiesiog per brangiu miestu gyvent, tad kodėl nepabandžius kitos vietos.