Saturday, May 10, 2008

Naujas ir labai geras teminis blogas - MAMADIENIS

Rūtai virtualiai spaudžiu dešinę ir sveikinu pradėjus rašyti nenuobodų, labai aktyviai atnaujinamą ir smagiai besiskaitantį blogą Mamadienis. Rūta prisipažįsta esanti mama su pliusais ir minusais ir auginanti ketverių metukų Liepą ir metukų Barborą. Blogą pati sako pradėjusi rašyti, kad netaptų nusivylusia namų šeimininke.


Rūta su Liepa. Foto©mano


Dienoraštis greičiausiai turėtų būti populiariausias tarp mamų ir tėčių, nors ir man - bevaikei viengungei - įdomu paskaitinėti.

Džiugai iš Nezinau.lt- parašysi apie Mamadienį? :)

5 comments:

Anonymous said...

Užsiprenumeravau, kaip visus naujai rastus. :) Todėl skaitysiu ir paminėsiu Blogoramoje, kai tik rasiu ką nors įdomaus. Skaitau keletą mamų dienoraščių, bet jie kol kas pernelyg smulkmeniški (šiandien mažylė atsirūgo), kad rasčiau ko nors cituojamo. Žiūrėsim, ar šis bus kitoks.

Lina said...

o kuom atsirugimas blogai? :) Ruta raso gerai. Jai padrasinimas bus. Aciu uz solidaruma ;)

Rūta said...

Žiūriu, kad pas mane lankytojai pradėjo eiti iš tavo blogo... Atsidarau taviškį ir net prakaitas išpylė kai pamačiau, kad apie mamadienį parašei :) Pasijaučiau tarsi mane kas išstumtų prieš didžiulę minią kalbėti :D Ačiū :*

Lina said...

prasom. matai, ko publika praso - kad nerasytum apie tai, jog siandien mazyle atsirugo ;) taip kad prasom nepasisiukslinti ;)

Rūta said...

tiesą pasakius, nesijaučiu niekam niekuo įpareigota! Na nebent biški tau ;) Tad rašysiu apie ką norėsiu :D Man pats didžiausias įvertinimas yra tai, kad tokia veikli moteriškė kaip tu, skaitai mano priplaukusius paistalus ;)